EXTRA SERVICES

Telefoon: 0187 482445

Mobiel: 0628200724

keyzer-shoes-trends@outlook.com

AFHALEN BIJ DE WINKEL:

   Bestelde schoenen kunt u bij onze winkel afhalen, of we bezorgen ze bij u aan huis op Goeree Overflakkee. Daar buiten kunnen ze opgestuurd worden, vraag naar de mogelijkheden.


  • GRATIS BEZORGING OP AFSPRAAK AAN HUIS:

     U kunt een selectie maken uit de collectie die we hier tonen. Bel of app ons dan voor verdere info en de goede maat. We bezorgen uw selectie dan gratis op afspraak bij u thuis, zodat u op uw gemak kunt passen. Daarna halen we de schoenen ook weer gratis op afspraak bij u op. Deze service geldt in principe voor Goeree-Overflakkee. Daar buiten kunnen wij de schoenen aan u opsturen. Vraag naar de mogelijkheden.

  • SCHOENEN "OP ZICHT" :

    Als u bij ons als klant bekend bent in ons systeem, dan kunt u bijvoorbeeld schoenen voor iemand die niet in staat is om zelf te komen passen "op        zicht " meenemen. Als de schoenen goed zijn kunt u ze achteraf bij de winkel komen afrekenen of via de bank overmaken. 

  • SPECIALE ACTIES EN SPECIAL DEALS:

    Op onze facebookpagina en op Instagram geven wij veel actuele informatie over speciale aanbiedingen en acties. Hou deze dus in de gaten. De link vindt u onderaan de pagina.